The start of a sunshine story


I feel it in the air, I feel it in the air...det är dags, för den STORA invigningen av vår blogg, det är vi, it is us, VI, som ska hitta Nemo. Fanny och Johanna's gonna surf the waves in Australia och hälsa på apor i Malaysia.

Det är nu mindre än en månad kvar tills vi ska åka och vi är taggade som fan! (okej Johanna tyckte här att vi skulle skriva "taggade som igelkottar", ni förstår nog varför det hamnade inom parentes). Vi har lite smått redan nu börjat med packningen, Fanny har tagit fram en USB-sladd och ett par skor, och Johanna har tagit fram bodylotion, make up remover, mascara och en minidator. Vi tänkte att det mindre viktiga, typ biljett, pengar, pass, solskyddskräm (för Fanny) och sololja (för Johanna) kan vi ju ta senare.

Eftersom vi inte har planerat något vidare ingående om hur vi ska bo, resa och leva under dessa månader, så är det ganska svårt att veta vad man ska ha med sig. Myggnät? Pilbåge? High heels? Lösögonfransar? Metspö? Presentkort på Donken? Johannas råttor Frasse och Oscar? (Fanny planerar det utifall vi någon gång skulle få matbrist).

Med dessa ord vill vi hälsa er välkomna att läsa om våra äventyr Down Under. Under resan sker uppdateringar så ofta vi har tillgång till Internet. Nu under dessa kvarvarande veckor får ni följa med i den förvirrade planeringen och tankarna kring resan!

Peace, Love and Understanding!








Enjoy!

Hej på er alla och VÄLKOMNA till vår, Johannas och Fannys, reseblogg.

Vi ska alltså flyga till Australien den 25e februari, sedan vidare till Malaysia den 14e maj (om jag inte minns fel), för att sedan landa i Sverige igen den 5e juni.

Mer utförlig fakta kan ni få lite senare!

Tänkte inte skriva så mycket just nu! Men här kommer vi iallafall skriva om alla våra äventyr, om hur jobbig Fanny är, och hur duktig Johanna är! :D

Vill ge ett STORT TACK till Linda för att hon fixat en så fin design till vår blogg. Vi båda blev mycket nöjda och känner nu att vi är redo att möta den stora världen och alla äventyr! :)

Så ett litet tack till Simon som kom på namnet till bloggen ;) Nej okej, du kan också få ett Stort tack! För utan dig, så hade vi inte haft ett så fint bloggnamn!

Detta blev ett rörigt inlägg kanske, men kan ju berätta varför vi fastna för just Hitta Nemo, som bloggnamn?! Både jag och Fanny älskar filmen. Fanny kan alla repliker. Jag lär mig! Eftersom vi båda gillar denna film är det ju bara så himla perfekt att den utspelar sig i just Australien, bl.a Sydney dit vi ska! There you have the perfect name! Inte alls så långsökt.

Nej, tänkte avrunda med lite vackra bilder på oss! Ha en trevlig kväll! Over and out / Johanna






(Hoppas du börjar packa i tid denna gång Fanny!!!)



RSS 2.0