Vad hjälper kloka ord?

Vid frukostbordet hemma hos Shannon. (Endast Fanny och Johanna vid bordet.)

Johanna: Alltså nu kan man ju inte säga f-u-c-k längre när man pratar svenska. Det kan ju lätt misstolkas av dem eftersom det är det enda ordet de förstår.
Fanny: Ja precis!

1 min senare;

Johanna till Fanny: Du ser ut som en larv!
Fanny: Fuck You!


Next!

kl 04:45 imorgon åker vi till flygplatsen och vidare till Borneo. Väskorna är packade och nu väntar 3h sömn. Välkommet!

Hörs sen! :D

Canopy walk - also known as "the walk of death"


Äntligen några bilder från canopy walken! Det ser inte lika högt ut på bilderna eftersom det är så lummigt, men jag kan ju säga att vi hade ganska bra utsikt över stan ;)









haha, helt förstörd :P


Charmerande bild! Fruktansvärt svettigt var det, 125 grader liksom - puh!








la phone

Jag tror snart att vi alla får hålla en tyst minut för johannas mobil, om inget mirakel sker. Den gör livstecken lite då och då (aka startar om sig själv var 5e sek) och verkar inte vilja ge upp. Dessa ryck är dock inte tillräckligt för ett ens kolla vad klockan är. Mycket irriterande och väldigt sorgligt. Inte ens när man stänger av den dör den, den fortsätter att starta om sig själv.

Skulle kunna skriva en hel uppsats om min kära telefon, men tror ni skulle bli ganska uttråkade! Let's just say, det går inte att skicka sms, läsa sms, spela bubble town, räkna 2 x 4 på miniräknaren eller något annat viktigt som man har telefonen till. 

Kan vi alla be för ett mirakel för jag har INGA pengar att köpa en ny mobil?! Tack för omtanken :D 

 


Ännu lite mer sightseeing i KL

Hello friendies! Hur mår ni?

Idag har varit ännu en fullsspäckad dag, men det är bara kul! Slutsuprten nu. OM EN VECKA ÄR VI HEMMA! (peppar peppar.)

Efter att ha packat upp, sorterat och packat ner saker igen halva natten så var man inte så himla pigg när telefonen ringde vid halv 9. (host host) Men det var bara att hoppa upp och börja dagen! Fick mkt mkt mkt god frukost med pannkakor, scrambled eggs och frukt! Lyx, and enjoying every minute of it :D Snart måste jag ju börja laga min egen mat igen. Hemska tanke!

När vi båda ätit lite för mycket började vi med att åka med shannon till post-office för en stor händelse! Nämligen - SKICKA HEM EN RYGGSÄCK! (Skulle skickat två, men det blev billigare att ta med den andra på flyget) Det kändes bra. Mycket bra. Äntligen slipper man bo i den något mer.

Efter det tog vi oss till ett Islamiskt art-gallery. Sprang runt där ett tag och kollade på massa fina saker och läste litegrann osv. Intressant och kul att se!

Nästa stopp blev en bird-park. Nämligen The worlds largest free-flight walk-in aviary! Det ni! J blev iallafall glad med så många fåglar samlade på samma ställe. Många kompisar att prata med ;)

När vi sagt hej till alla så tog vi oss till nästa stopp. En moské! Vi fick dessa jättevackra lila robes (kommer inte ihåg det svenska ordet) så vi såg ut som rödluvan, fast i lila! Riktigt snygga. Gick runt och kollade och det var jättefint där inne :) Kul att se.

Senare på kvällen efter några timmars vila så åkte vi ner till Naan Corner, vårat gamla stammis-ställe, och köpte mat. Satay, roti, naan bread och någon risgrej och grönsaker! Det blir bara finare och finare där, även fast allt är likadant. Det är samma affärer som är kvar och samma folk som jobbar där :)

Nu har jag skrivit för mycket. Här får ni några bilder att titta på!


Hejhej säger arne!



En hornbill! Cooool


Jag posar med en soptunna. Hur cool kan man bli?


Trying to impress the girls. Is it working?


Fresh coconut!


little purple riding hood


inne i moskén. Vackert!


Utanför böne-salen. Där fick vi inte gå in...


Naan Corner, same as usual


FOOOD! :D mums!


GODNATT!!!!

KL

Hej på er!

Dött här, men det är så det blir när man inte har tillgång till internet och steker på stranden :)

Vi har haft en riktigt härlig vecka på Perhentian. Kan berätta mer om det senare för nu är klockan alldeles för mycket här, 01.00, och vi ska upp 08.30 imorgon för att hinna med dagen.

Blir att ta sig till posten för att skicka hem lite saker och sedan sightseea lite det sista. På kvällen är det planerat bio. We'll see!

Ha det underbart. Kan ge er en bild på Batu Caves, där vi va förra veckan, som vi skrev om! :)


Många trappsteg ey?!


Batu Caves, hinduisk helig plats.

NIGHTY!

En dag i paradiset

Hej vara sma laslusar!

Hoppas allt ar bra med er!

Har ar allt prima! Just nu sitter vi och forsoker boka det sista av resan. Flyg och sant dar. Spannande! Det kostar att ligga pa topp (bokstavligt talat. mohaha)

Idag har vi mest tagit det lugnt. Legat under en palm och last, lyssnat lite pa musik :) Nar det blev for varmt (vilket var typ varannan min) sa sprang vi ner och badade. Har kopt tva racket och en boll, nivet en sadan har strandleksak. Saklart sa hade Fanny sonder ena racketet (hur man nu bojer de) idag, gladjedodare, sa vi kastade boll istallet. Ganska snabbt sa genomskadade jag att hon minsann skiktade valdigt nara mitt huvud varje gang och kastade alltid medan jag inte var beradd eller hade vatten i ogonen. Sa ni dar hemma behover inte vara oroliga, hon ar lika evil som hon alltid varit, no change! ;)

Sedan efter att vi bada har blivit nagra nyanser rodare, elelr lite rosa sadar, sa gick vi upp och duschade av oss allt salt och sand!

Magarna kurrade sa vi gick 10 m till restaurangen och at lite mat och drack farskpressad juice! MUMS. Det ar billigt har ocksa, mat alltsa! Mycket bra for oss :)

Vi hors imorgon igen kanske! Until then...

Love,

Perhentian!

Nu ar vi pa Pulau Perhentian! Allt ar bra och det ar jattefint har! :)

Skriver mer sen nar vi har tid. Dinner time now!

Love,

bridge, cave and snake drama


Hello lovers!

Johanna har gett mig i uppdrag att återberätta vad vi gjort de senaste dagarna, a.K.a, igår.

Dagen började med att vi träffade Shannon, Johannas bekanta från Malaysia-tiden, och åkte till FRIM, vilket är en Canopy Walk en bit utanför KL. Vad är en Canopy walk? Jo det är en liten liten bro (bräda), ca 2,5 decimeter bred, som är placerad högt högt HÖGT upp i luften och är knuten med rep mellan regnskogsträden. Sounds like fun?

Till att börja med fick vi promenera genom regnskogen uppför ett berg typ för att komma till Canopy walken. Eftersom det var 125 grader varmt och fruktansvärt fuktigt så kunde vi klassas som den vetenskapliga definitionen av vattenpölar när vi kom upp till toppen. När Fanny och Johanna såg bron (jag hävdar fortfarande att det var en bräda omringad av rep) började vi svettas ännu mer.

Shannon gick först och tyckte det var jättehäftigt. Fanny och Johanna gick efter och försökte tappert utstöta ett "whohoo!" (det lät nog mer som ett väldigt tveksamt "oo"). Johanna försökte lugna Fanny genom att säga:"Men här har ju folk gått i fleeeera ååååår!!" JAA! Jag vet, det är det som oroar mig!!, skrek jag tillbaka. Det var liksom lite sprickor här och där på brädorna. Dom knarrade på ett inte trevligt sätt.

Men eftersom jag och J nu sitter här på Starbucks med varsin Frappucino, så förstår ni att vi överlevde, till vår (och förhoppningsvis er) stora glädje.

Efter "the walk of death" åkte vi vidare till Batu Caves, en hinduisk helig grotta. Efter en lång trappa upp så kom vi fram. Det var väldigt fint, dock svårt att fånga verkligheten på bild, synd! Men vi tog bilder iaf så ni får en idea hur det var :)

På vägen ner såg Fanny en kille med några stora pytonormar, tänkte: gud va häftigt, hej små snakeys, och gick fram. 10 ringit senare stod Fanny och posade med två ormar runt halsen. Många stannade och tittade, och en frågade om hon fick ta kort. Ja what can you say? Fanny the snake whisperer in action..

På kvällen följde vi med Shannons familj till Johannas gamla skola eftersom Nate, deras äldsta son, skulle ha skolkonsert. Nate sjöng i en sånggrupp som var mkt duktig :) Resten av eleverna var också duktiga och det fanns både stråk- och blåsorkester. Very nice!

Nej nu har jag inte tid att skriva mer, tydligen så har nya Shrekfilmen premiär idag så vi måste gå och kolla tiderna!!

MISS YOU.

Ojoj, vi har inte lagt in nya bilder än så ni får dras med en gammal goding. Här är vi på flyget till Australien för en mycket lång tid sedan, nämligen i februari. Snart är det dags igen, watch out Johannie, kameran är laddad.

Ikea

Idag har vi sprungit runt i ett stooooort shoppingmall som heter 1 Utama. Planen var att besöka IKEA och börja vänja sig inför hemresa. Det var inte alltför lätt. Efter många timmar, litegranna shopping, mycket spatserande och några tjuriga miner, några sms till Pappa Micke så fick vi reda på att det flyttat. GREAT!

Då blev det till att svettas de 600 m till nästa shoppingmall. Där låg det, så blått, gult och vackert! IKEA! Home sweet home. Vi fick våra köttbullar och kunde gå därifrån nöjda och glada.

Over and out!

:O


Nu är Fanny riktigt LÄSSEN. Varför har ingen kommenterat våra übercoola raftingbilder?? va? Va? VAA???

Jag ska kommentera själv istället. Vi hade ju tänkt lägga upp fallskärmsbilder också egentligen men nu vet jag inte riktigt.

Annars så har vi träffat Ruslans familj idag och ätit mat. Det var gott. Nu bor vi på hotell och det är fint. Johanna gymmade idag i 5 min (hon sitter här brevid och säger att det faktiskt var 15 men ja vet inte ja!). Själv tog jag mitt uppdrag som testpatrull av kuddarna väldigt serious.

Puss och kram, ses på stan! NOT! :)

Love,


Johanna har för en gångs skull ansträngt sig för att se bra ut.


Fanny letar *host* presenter *host*


SÅ HÄÄÄR nära var Fanny att hinna packa ner katten innan Johanna upptäckte dådet.


Den här katten bönade och bad för att få följa med oss men Johanna sa skarpt NEJ! Man får inte ha husdjur på hotellet, Fanny är ett undantag.


Helt plötsligt började Johanna helt oprovocerat att bita Fanny, så Fanny gav henne en poptart att bita på istället.


Ja, glasögonen är iaf fina. Prislappen var strategiskt placerad eftersom Johanna glömt att snyta sig.


ÅHH FAN!! Det var där Carls försvunna akvariefiskar hamnade.


hihi!



Rafting pics

Hej igen!

Bættre sent æn aldrig, så hær kommer de bilder vi har från raftingen! Cooool ey?!






Pictures

Johanna

Hær kommer några bilder på katter och huset :) Vissa blev lite suddiga, ni får stå ut!


Den ligger alltid dær på stolen (eller i vår sæng, nu nær vi blivit kompisar ;D )


Andra katten som vi inte pratat med så mkt...


Tredje katt. Den "snælla". Den leker mest av dem, men den biter mig så den ær bara snæll nær den vill.


:)


:)


En cool træskulptur... Från orang asli byn ute på Carey Island! :) Allt ær från en enda træbit!


dry kitchen.. Man ser en liten øppning till de andra køket dær till høger på kortet...


Trappen. Bild tagen från øvervåningen! :)

Det va allt før denna gång ;) Over and out.

Slø dag.

Gooodmorgon!

Idag ær det lørdag och sista dagen vi bor hær i huset. Kl 3 idag ska vi checka in på hotell inne i stan. Swiss Garden. Ska blir riktigt nice! :D Innan det måste vi på något sætt packa alla våra saker. Packningen har økat drastiskt sen vi kom hit, I'm telling you! Men det ska nog gå bra.

Igår så gjorde vi inte så mycket. Vi gick ner till en petronas station hær nere før att ta taxi till Ampang Poin och hæmta våra glasøgon. Men det slutade med att vi sprang runt på supermarket och køpte massa saker istællet. Sen børjade det regna så vi gick runt lite till. Sen nær vi stog dær och væntade så kom det ingen så vi gick hem efter ett tag och tænkte ta brillorna imorgon (idag).

På kvællen sen så åkte vi och åt på en italiensk restaurang. Pizza blev det och den var jættegod! :) Sedan påvægen hem så åkte vi førbi och hæmtade ut brillorna. Bådas passade bra och sådær! Men gud så ovant det ær med nya glasøgon! Man seeer ju så bra ;) haha.

Jaoo, så det var va vi hade før oss igår. Lekte en del med katterna också. Varfør ær plastpåsar så roligt? ALLA katter ær på dem, hela tiden. Det ser riktigt kul ut! :D

Nu tænkte jag æta frukost och kanske simma i poolen. :) Ha det super! Många kramar!

Kontrast - Petronas Twin Towers


By day


By Night!

Chinatown ær sig likt!

Man kan inte bli annat æn trøtt på førsæljarna i Chinatown.

Håller på att pruta ner priset på några væskor... Johanna sæger ett vældigt lågt pris.

Sæljare: Cannot, I already give you good price because business not good because its raining...
Johanna: It rains everyday. And by the way, it stopped raining 30 min ago.

Dem førsøker med det mesta.

Några andra springer runt med typ "mappar" med filmer och vill att man ska føja med och kolla va de har.

Sæljare: Bye movies?
Johanna: NO!! (Detta var det 300e nej:et jag gett inom 10 min)
Sæljare: I have a store!
Johanna: Gooood for you!!! Och går dærifrån.

Man blir ganska bitter i slutet av dagen faktiskt ;)

Dinner with friends.

Busy day idag med!

Børjade med att uppleva minnen vid ett stælle som heter Naan Corner. Det ser likadant ut, samma mænniskor som jobbar dær, so all is well :)

Efter att ha køpt en stor bukett med blommor tog vi en liten promenad på 7 min till en bekant som heter Shannon. Niklas gamla kompis, mamma. Vi kom dit kl 12, helt drænkta. Såg ut som vi trænat ihjæl oss i 2 timmar typ, men vi hade bara gått några hundra meter. Gotta love the tropiska værme!

Væl inne bjød hon på mat och vi satt och pratade i kanske 2 timmar. Riktigt trevligt :) Nicke, hon blev glad før blommorna också, och pengarna! Great doing business with you! ;) Jag har några kvitton till dig...

Sedan blev det ett stopp vid Ampang Point igen. Skulle ta ut pengar men ATM-maskinerna gillade inte våra kort. Men lite shopping lyckades vi gøra ændå ;) Sedan åt vi en god middag på en libanesisk restaurang som heter Tarbush. Såååå gott! :D

Nær vi kom hem, efter att ha suttit fast i trafiken ett tag så hann vi inte mer æn vænda føren vi skulle ut och æta igen ;) Det blev thailændsk. Alldeles før gott før mig redan mætta mage. ojojoj! Tur att vi flyttar in på ett hotell som har gym. Hur ska detta sluta?;)

Ni får ha det superbra, och updates om de andra dagarna kommer. Bilder kommer också :)

We miss you!!! Kramar,

Movie night

Vi var just och kollade på Robin Hood på bio. Så himla bra! Se den! :)

Mer kommer senare...


Fika och shopping i KL.

Johanna


Førsøker hinna ikapp med dagarna nu. Dag 3 då, måndag.

Den børjade med att vi hælsade på deras maid, som ær jættetrevlig :) Vi åt frukost, gjorde oss iordning och begav oss till Ampang Point, ett litet shoppingcenter "næra" dær vi brukade bo. Ser likadant ut ;)

Vårat mission var att fixa nya brillor. Efter att vi prøvat allt de hade i butiken så bestællde vi varsitt par. Nu kommer vi alltså snart kunna se vår omgivning också, alltid ett plus! De ska hæmtas ut på fredag, så då får vi hoppas att vi ser något. Kanske får ni se en bild då, om de blir några bra (Det ær ofta undantagen av bilderna som blir bra, don't know why).

Efter en "lunch" på Delifrance (kommer du ihåg det mamma? Vi åt madel-croissanten!!!) så tog vi taxi, vidare till Bukit Bintang och det stora nya shoppingcentret Pavilion. Gick runt och kollade ett tag, men førstod snabbt att vi inte skulle ha råd med mycket dær. Gucci, Prada, Hermes, osv i 5 våningar. Men vid 3 så møtte vi upp vår gamle vøn Ruslan. Han har hjølpt oss hær att boka hotell både i KL och på Perhentian. Vi fikade på ett malaysisk stælle nere på foodcourtet (konstig bøjning av ordet...) Pratade i ett par timmar innan han behøvde bege sig. Riktigt kul var det! Han ær sig lik ;) Hans svenska fraser blir fler och fler! haha! Vi blev då också bjudna hem till honom den 16e. Ska bli riktigt kul :) Så får Fanny se hur en Malaysisk familj har det, och troligtvis æta lite malaysisk mat ;)

Efter det begav vi oss upp før gatan till Sungei Wang. Ett annat shoppingcenter mer i vår prisklass ;) Vi sprang runt dær i x-antal timmar. Påsarna blev fler och fler, och leendena bredare! :D Nær vi tillslut fick nog och begav oss hem var klockan runt 9-halv 10.

Ænnu en lyckad dag i KL. Men det kænns vældigt konstigt att gå runt på alla dessa stællen utan familjen. Har ju aldrig varit hær sjælv. Men nu har jag ju Fanny som jag måste visa allt! :D


This is how we do it!


Entré till Pavilion


Jag och Ruslan! :)


jag och fanny på Nandos! (dær vi åt innan vi åkte hem!) Fanny fick en grej i fejset, men det andra kortet va værre! haha


Dag 2 i Malaysia, Carey Island, Kinesen

Tjenare!

Back on track. Då ska jag berætta lite om dag nummer två i Malaysia då. Ær lite efter i uppdateringen, men vi ær inte hemma så mycket så kan inte sitta så mycket vid datorn. :)

Dag två iallafall så sov vi læææænge! Japp, ænda till klockan tio. Det ni! Gick då upp och åt frukost, eller litegranna frukost. Skulle ivæg kl 12 och æta lunch med en gammal jobbarkompis till Carl.

Lunchen blev på en italiensk restaurang nere vid ampang point, fast andra sidan gatan (Inge roligt info før alla kanske :P ) Det serverades først en buffé och Fanny blev øverlycklig. Hon har tjatat om buffé sedan vi børjade resan. Som ni vet nær det ær buffé så måååste man prøva  ALLT. Æven det som ser æckligt ut. Så våra små tallrikar var inte synbara efter halva buffé-bordet, då børjade vi stapla istællet :) Men gud så gott det var! Nær vi just proppat i oss allt så kommer de in med varmrætten. Både jag och fanny tog Dory fillét med potatis. Helt underbart gooood! (Ett helt stycke om mat. Nu borde du bli glad Sara! :D Du skulle varit hær!)

Direkt efter det så åkte jag, Fanny och Carl ivæg till en ø som heter Carey Island. Det ær egentligen massa oljepalmodlingar dær, men de har också en Orang Asli by. Deras aboriginals. Tråkigt var bara att det regnade hela tiden så vi stannade inte så længe. Men vi åkte dit och hælsade på. Vad just denna lilla familj som vi hælsade på ær "kænda" før ar deras træ-statyer som de karvar ut sjælva. Om ni åker hem till tha sundholm family så kan ni se en miniatyr av bilden som ær hær nedanfør. :) Ritkigt fina saker gør de!

Efter det åkte vi hem och vilade ett tag. Badade i poolen, vilket var vældigt skønt i denna værme! Sedan gjorde vi oss iordning før middag.

Det blev kinesiskt. Mei Keng Fatt (haha Make Him Fat!) eller också kallad Kinesen. (Av oss Sundholmare, intressant, borde antecknas!) Iallafall så blev det ett mycket glatt återseende, och før Fanny en vældigt bra førsta upplevelse! En av mina favvo-restauranger. De har sjukt god mat. Och det smakar ingenting som kinamat gør hemma...

En mycket bra andradag! Och hær har ni lite bilder från den :) Enjoy!



Orang Alsi byn. Hær bor de som gør skulpturerna


Ma, Pa, So, Ni - Kænner ni igen han? (Den ær typ 1,5 m kanske)


Very very happy på kinarestaurangen! :D


Pick your food?


Mei Keng Fatt - Always crowded!


Dag 1 i Malaysia

Gooodmorgon från Malaysia!

Hær ær allt bara bra. Fanny ligger och sover så jag skriver lite hær sålænge. Kanske till och med kan få in en liten bild idag :) Længesen vi hade tillgång till våra bilder på en dator.

Vad vi gjort hittils? Flygit från Brisbane till Singapore (8h). Suttit på ett stengolv på Singapores flygplats i 12h, sovit max 2h. Tagit buss till Malaysia och Kuala Lumpur (5h). Intense!!!

Nær vi væl var framme så hæmtade Carl upp oss. Vår gamla granne i Malaysia. Det førsta vi gjorde var att åka førbi vårat gamla hus (vårat as in fam sundholms). På vægen dit pekade jag ut skolan, ISKL før Fanny, Naan Corner, SPCA och lite annat. Sedan svængde vi upp på den kurviga kullen. Vi såg mina kompisar, aporna sitta på vægen. Kuuuul! Och sedan var vi æntligen framme. Påvægen upp håller de på att bygger lite nytt osv. Bla en stødmur dær de rasade ner dær du åkte, duvet mamma? Den lilla kullen dær, håller de på att gøra en stødmur. Vårat gamla hus (lægenhet) såg dock exakt likadant ut. Det var inte samma vakt. Kændes riktigt konstigt att vara tillbaka. Men vældigt kul. Jag och Fanny sprang runt dær och jag visade poolen och trappen och allt, och berættade lite historier :D Tog lite kort och nær vi var klara och skulle åka igen så stræcker vakten fram brev till mig. Japp, Mikael Sundholm hade fått post ;) HAHA. Ett av kuverten var från juni 2009. Vet ej nær de andra var ifrån. Men att de sparar dem? haha! Tyckte det var vældigt kul. Bra att man åker tillbaka och tømmer postlådan ibland! :)

Efter det så åkte vi vidare till dær fam Pedersen bor nu. Ett jættefint hus! :) Ska førsøka ta bilder på det och lægga upp senare. De har också 5 katter som vi nu har hælsat på!

På kvællen åkte vi till en spansk restaurang och åt jættegod mat. Det var uppskattat eftersom vi inte ætit alltfør mycket på resan! Så detta satt fint :)

Nær vi kom tillbaka sen så var vi båda jættetrøtta och somnade på några sekunder.

Home sweet home ;)

Skriver mer om igår senare! Det blir før långt annars. Ska leta fram lite bilder tænkte jag. Sen ska jag væcka sømntutan och så sparkar vi igång denna dag också.


Hær sov vi... Inte skønt!


VÅR GAMLA LÆGENHET! Høgst upp bodde vi :)


Vægen ner till poolen, som ni ser dær framme!


En av deras katter =) Vi har nu blivit kompisar. Den va lite skeptisk i børjan...

Kommer mer senare=)


:D

Malaysia, YEAH BABY YEAAAH!

Byebye

NU FLYGER VI TILL SINGAPORE!!!

Smell ya later!

Aussie-land

Last day in Aussie-land. Weird nar man varit dar ett tag nu. Men samtidigt kanns det valdigt bra att komma till Malaysia. Aven om jag inte trivdes sa bra nar jag bodde dar sa ar det lite som ett andra hem. Man kanner igen sig, och semester ar ju inte alls samma sak som att bo dar. No pressure lixom. Sa ska det bli riktigt kul att fa visa Funny-Bunny mitt gamla liv. Kanske kan hon fa lite mer forstaelse varfor jag ar som jag ar da! ;) haha. Nej, men det ska bli kul att dela det med nagon annan! :)

Idag har vi roat oss med att sova lite langre. Eller Fanny iallafall. Jag lag och laste och vantade pa att somntutan skulle vakna. Sedan begav vi oss ner till Lagoonen som ligger pa andra sidan sjon. RIKTIGT FINT!!! Dar lag vi och stekte ett tag i solen innan vi begav oss in mot staden och kopte det sista. Det kanns INTE som om vi ska aka. Och nar ska man ha tid och packa? Duscha, det maaaste vi gora. Speciellt Fanny! Moahaha.

Ska inte traka ut er for mycket, men vi hinner nog horas en gang till innan vi aker imorgon. Ha det super! Manga kramar fran Brisbane!

Koala sanctuary


Hej vanner och familj!

Idag har jag och Johanna varit pa Lone Pine Koala Sanctuary, en wild life park som ligger en bit utanfor Brisbane. Johanna har varit dar forut med sin familj sa for henne blev det ett kart aterseende. Nu har vi bada ocksa nagra kort dar vi haller i en koala, det maste man ju ha nar man varit i Aus!

Fint vader, Australien, koalor, kangurur, hundar som vallar far, klappa marsvin, kycklingar och getter, vad mer kan begara? :)

Imorgon ar var sista dag har i Oz, det tycker jag kanns lite sorgligt, fast anda bra. Vi ar redo for Malaysia! Vara planer for morgondagen ar att, om det ar fint vader, ligga vid lagoonen och CHILLA, sedan ta en liten vandring genom stan. Kanske en glass...

Hoppas att allt ar bra mer er dar hemma! Vi saknar er som vanligt! Men nu ar det bara en manad kvar :S

Tusen kramar,

!!

Hejhej!

Idag ar en sooolig dag! :) Idag ska vi ocksa till ett stalle som heter Lone Pine Koala Sanctuary. Vi ska klappa kangurus och halla i koalor. Can't get enough! Och vi har bara 2 natter kvar, efter det, no more kangaroos, no more koalas. :(

Nu maste vi springa. Ska aka buss dit :) Talk to you later!

Kram fran Brisbane!

Brisbane

Sitter i ett soligt Brisbane. So far so good! Tack Elin for tips om Chill (Hostlet). Det ar mycket fint och vi trivs bra!

Nu ska vi ivag och ata en andra frukost. Den forsta at vi vid 5 imorse. Gotta love early mornings.

Hoppas allt ar bra med er!

Dobido

Just suttit och skrikit inne på McDonalds med pappa Micke och mamma Kajsa. (skype) Nella fick också säga hej, och hon är världens sötaste hund! :D Niklas gav ifrån sig några läten han med. Men det lät mest "ohhhhh va dryyyyga ni är!!!" Trevligt var det iaf.

Nu ska vi mätta vår hunger med stor middag på ett ställe som heter The Woolshed. Ska bli smaskens. Sedan blir det tillbaka tilkl hostlet och packa. Imorgon 04:30 am så kommer det en buss och hämtar upp oss och tar oss till flygplatsen. Ser vi fram emot, väldigt mycket! Brisbane är det som väntar...

Ha det super! Många kramar från Cairns

Bio

Hey guys!

What up?

Fanny sitter just nu och pratar med sina föräldrar. Snor lite internettid på McDonalds igen. Riktigt bra, för då kan man skriva med åäö.

Idag har regnet fallit över Cairns. (Surprise!) Vilket betyder att det inte funnit alltför mycket att göra. Vi pallrade oss ner på stan runt lunchtid, tog en lunch på Red Rooster. Gott va det, så fick Fanny testa det också. Måste testa all snabbmat you know! ;) Sedan har vi sprungit runt på stan som yra höns. Ingen ska ha något, ingen har riktigt råd/lust att köpa något så det blev mest till att... irra omkring :)

Tillslut bestämde vi oss för att gå på bio. Efter lite velande så bestämde vi oss för Clash of the Titans. Bra val! (Vi ser också här att vi kommer vara mycket upptagna i Malaysia med alla nya filmer som vi måste se, som kommer ut i Maj.) Än en gång fick vi vackra glasögon(3D), satte oss bekvämt med varsin popcorn och njöt av filmen. Den var helt ok. Trodde slutklämmen skulle vara lite mer... utdragen, eller hur man ska förklara. Men värd att se!

Nu finns det inte mycket mer att göra än att traska tillbaka till hostlet, läsa ett tag och sedan sova. Imorgon är en ny dag, och vår sista dag i Cairns. Sedan på måndag morgon, kl 06:00 flyger vi till Brisbane. Gotta love early mornings.

Oj, blev ganska långt inlägg, om.. ingenting! Jag kan jag :)

Hoppas ni har det bra! Vi saknar er! Många kramar







Vi är normala! :D

RSS 2.0