Slø dag.

Gooodmorgon!

Idag ær det lørdag och sista dagen vi bor hær i huset. Kl 3 idag ska vi checka in på hotell inne i stan. Swiss Garden. Ska blir riktigt nice! :D Innan det måste vi på något sætt packa alla våra saker. Packningen har økat drastiskt sen vi kom hit, I'm telling you! Men det ska nog gå bra.

Igår så gjorde vi inte så mycket. Vi gick ner till en petronas station hær nere før att ta taxi till Ampang Poin och hæmta våra glasøgon. Men det slutade med att vi sprang runt på supermarket och køpte massa saker istællet. Sen børjade det regna så vi gick runt lite till. Sen nær vi stog dær och væntade så kom det ingen så vi gick hem efter ett tag och tænkte ta brillorna imorgon (idag).

På kvællen sen så åkte vi och åt på en italiensk restaurang. Pizza blev det och den var jættegod! :) Sedan påvægen hem så åkte vi førbi och hæmtade ut brillorna. Bådas passade bra och sådær! Men gud så ovant det ær med nya glasøgon! Man seeer ju så bra ;) haha.

Jaoo, så det var va vi hade før oss igår. Lekte en del med katterna också. Varfør ær plastpåsar så roligt? ALLA katter ær på dem, hela tiden. Det ser riktigt kul ut! :D

Nu tænkte jag æta frukost och kanske simma i poolen. :) Ha det super! Många kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0